Services

Kernwaarden: betrokken, duidelijkheid, flexibel ,klantgericht, kwaliteit, samenwerken, vakmanschap.

Planning probleem oplossen?

N.S. Security is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor haar klanten. Dit kan voor u ideaal zijn, denk hier bij aan dat er Adhoc extra personeel nodig is, een op een begeleiding of uitvallend personeel. Door middel van 1 telefoontje naar N.S.Security kunt u deze problemen oplossen. Wij staan bekend bij onze opdrachtgevers vanwege onze kwalitatieve en snelle levering

Lees meer over wat we u kunnen bieden.

blog-featured-service-keyboard-753-750x329

Bouw-Beveiliging

Bouwbeveiliging verminder en/of voorkom schades op uw bouwlocaties met een accuraat veiligheidsplan. NS-Security levert een compleet programma aan veiligheidsmiddelen en beveiliging op bouwplaatsen. Onze professionele beveiligers zijn zeer bedreven in het opzetten van een toegangscontrolesysteem waarbij ook alle administratieve zaken worden geregeld en worden geborgen.

Zorg-Beveiliging

In zorginstellingen is het een komen en gaan van patiënten, bezoekers en medewerkers, en emoties kunnen soms hoog oplopen. Onze beveiligers moeten daarom voorbereid zijn op de meest onverwachte situaties. Ze bewaken de veiligheid en zorgen ervoor dat medewerkers hun werk kunnen doen..

Winkel-Beveiliging

Geen zorgen meer over diefstal, vandalisme, intimidatie of het negeren van huisregels. Een winkelbeveiliger van NS-Security neemt deze zorg van je over en doet meer dan dat tevens nemen onze beveiligers een gastheer rol op zich. Met behulp van predictive profiling en een strategisch veiligheidsplan weet je zeker dat jouw winkel goed beveiligd is.

Verkeersregelaar

Als Verkeersregelaar leidt men het verkeer in goede banen. Dit gebeurt door met de armen bepaalde bewegingen te maken richting het verkeer. Verkeersregelaars worden over het algemeen ingezet op momenten dat er een ongeluk gebeurd is en het verkeer omgeleid moet worden, stoplichten niet werken, tijdens wegwerkzaamheden of tijdens grote evenementen. Deelnemers aan het verkeer zijn verplicht om de aanwijzingen van de Verkeersregelaar op te volgen..

Hotel-Beveiliging

NS-Security organiseert hotelbeveiliging op maat, dit houdt in dat de beveiligingswerkzaamheden die nodig en/of gewenst zijn voor ieder hotel verschillen. Onze beveiligers worden op diverse taken ingezet. Ook functioneren beveiligers als gastheer binnen het hotel

Evenementen-Beveiliging

NS-Security analyseert de omgeving. Hoe worden locaties gebruikt en wat is de capaciteit per locatie? Hoe zien de nieuwste richtlijnen van het RIVM eruit? Wat zijn de huidige en nieuwe procedures per locatie? Wat zijn eventueel aanvullende wensen en eisen van u als opdrachtgever? Dit vatten we samen in een helder vraagstuk wat het uitgangspunt wordt van de casus..

Meet The Team

Onze Team bestaat uit

Testimonials

“ NS-Security bestaat uit professionals die het begeleiden van gekwalificeerde medewerkers tot hun missie hebben gemaakt. Jou zien groeien vanaf het startpunt van jouw carrière is onze passie. Want talent en persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden en durven we te investeren. Dat is waar wij voor staan.. ”

Team NS-Security

Zorgbeveiliging


Zorgbeveiliging:
De zorgbeveiligers van TEAM Beveiliging zijn gespecialiseerd in het tijdig herkennen en minimaliseren van de veiligheidsrisico’s waardoor een veilige omgeving ontstaat. ”

TeamNS-Security

Open chat
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?