Over Ons

PROFESSIONELE BEVEILIGERS

Onze beveiligers hebben een beveiliging opleiding genoten en zijn door ons intern gecoacht om naar onze visie en expertise hun dienstverling invulling te kunnen geven. Klant tevredenheid staat voor ons boven aan en zetten ons in om de teverendheid te behouden en de wensen van onze klant in de praktijk toetsbaar te maken. Door inzet van meet instrumenten maken wij onze dienstverlening zichtbaar. We graag van meerwaarde voor onze klant en dit moet de klant ook kunnen zien.

 

NS-Security

Team

Ontmoet het team

Sectoren

NS.12
Winkel surveillance

Beveiliging

Het is een feit dat steeds meer bezoekers én personeel een winkel als onveilig gaan beschouwen. Dit is een probleem dat voornamelijk voorkomt in de grote steden bij bekende winkels of winkelketens. Maar er is zeker een oplossing voor deze ongewenste situatie.

NS-13
Bouw beveiliging

Beveiliging

Bescherm uw bouwterrein of leegstaand vastgoed. Jaarlijks verliezen bedrijven duizenden euro’s door insluipingen, diefstal en vandalisme. Bouwplaatsbeveiliging of leegstandsbeveiliging is noodzakelijk.

NS.14
Verkeers regelaar

Veiligheid

verkeersregelaars voor evenementen, wegwerkzaamheden of bouwplaatsen.

NS.15f
Evenementen beveiliging

Beveiliging

Bij het organiseren van een evenement staat de veiligheid van bezoekers op de eerste plaats. zowel grote- als kleinschalige evenementen en zorgt voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers.

Wat doen wij ?

ADHOC-27/7

Ons personeel staat 24/7 klaar voor de beveiliging van uw instelling.

serveces

Object Beveiliging

Open-, sluit en controlerondes;”.

development

COVID-19

De Coronacrisis heeft grote impact op onze maatschappij en hoe iedereen hierin kan bewegen. Het RIVM, veiligheidsregio’s en lokale overheden bepalen het beleid en richtlijnen. Organisaties die deze richtlijnen ingevoerd hebben en willen handhaven maken hiervoor vaak gebruik van beveiligers of servicemedewerkers. Onze medewerkers zijn op de hoogte en werkend volgends de laatste richtlijnven van het RIVM! Op verzoek beschikken onze medewerkers over de juiste beschermingsmiddelen om hun werkzaamheden veilig uit te voeren. Indien gewenst leveren wij, op aanvraag, ook voor uw organisatie passende beschermingsmiddelen.

Virus

Onze diensten

-Beveiligen van kantoren en gebouwen
-Wijk surveillance toezicht en handhaving
-Bouw beveiligen
-Zorginstellingen beveiligen
-Terrein beveiliging
-Receptie diensten
-Gast heer/vrouw
-Hotel, Camping en vakantie/pret parken
-Toegang controle
-Winkel beveiliging
-verkeersregelaars
-Brandwacht
-Trainingen

noodzakelijk.

Ontmoet het team

NS-Security Beveiliging

NS security


De veiligheidheid waarborgen en het op orde hebben van de beveiliging is een zekerheid die binnen welke sector gegarandeerd moet worden. Niet alleen de bezoekers moeten een gevoel van veiligheid hebben
Het is ook voor de optimale werkomgeving belangrijk dat uw medewerkers dit gevoel ervaren. Proact Beveiliging biedt u deze zekerheid dankzij onze professionele en servicegerichte dienstverlening.
. ”

NS-SecurityTeam.


Als beveiligingsbedrijf doen wij zoveel meer dan beveiligen alleen. Onze dienstverlening is dan ook niet tot één dienst of sector te beperken. Door jarenlang werkzaam te zijn in verschillende sectoren hebben wij ruime kennis en ervaring met de diverse aspecten van beveiliging. Naast beveiliging leveren wij daarom bijvoorbeeld ook facilitaire dienstverlening binnen ons dienstenaanbod. Dus bent u op zoek naar een combinatie van beveiliging en allerlei andere zaken rondom uw onderneming? Kies dan voor Proact Beveiliging!. ”

NS-SecurityTeam.

Open chat
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?